Länkar

Det finns en del som bloggar om sina byggen som jag följer med stort intressen.

Sture Byle´n som är en jätteduktig byggare av hus. Blir så imponerad av hans fina byggen. Han har dessutom skrivit en bok om modellbyggen som jag återkommer till och tittar i lite då och då. Många fina tips och tankar. Boken heter ”min väg till Morshyttan”. Där skriver Sture bla om att man är kung i sitt egen rike. Dvs det du tycker är fint och passar in på din bana det är rätt och riktigt. Dvs du bestämmer själv i ditt rike. Detta gav mig och min rallarevän Ola en ide´att skapa en Facebook grupp som heter just ”Kung i mitt rike 1:87”. Här är alla välkomna och man bygger som man vill och visar detta för andra medlemmar utan att någon kommer med pekpinnar!

Facebook gruppen Kung i mitt rike 1:87 hittar du här.

Stures blogg om bygget av Nya Rossberga hittar du här.

Simons blogg om bygget av Turebergs station hittar du här.

Här har du en länk till min vän Hans Lindbergs Facebook sida. Vi bygger ny modelljärnväg. Här har jag fått många tips ifrån. Du hittar sidan här.

En sida som du kan få tips och hjälp av när det gäller Train Controller. Sidan administreras av Kjell Ericsson. Här finns sidan.

Ytterligare en sida som min rallarevän Kjell driver. Märklin Verkstaden. Massor av tips och hjälp när det gäller Märklin. Här är sidan.